Rökning Bradley Smoker

Bradley Smoker producerar ren mat utan dålig eftersmak. Medan andra rökskåp hela tiden behöver vaktas, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök upp till nio timmar på ett säkert sätt genom att var 20:e minut tillföra en ny rökbrikett som glöder och producerar ren rök.

Bradley Smoker klarar av både varm- och kallrökning: i själva verket gör skåpen ett anmärkningsvärt bra jobb när det gäller kallrökning på grund av det oavbrutna och kontrollerade sätt som röken genereras. För kallrökning rekommenderas Kallrökningsenheten.

Briketterna bränns på ett elektriskt element, -läs mer om briketter och rökningsprocessen. För varmrökning genereras värmen genom en oberoende kontrollerad elektriskt element, som är ett separat element från brikettetbrännaren. På den här modellen, kontrolleras temperaturen i rökskåpet enkelt genom att använda displayen på framsidan av generatorn.

Den digitala röken är programmerbar, vilket ger en fin kontroll över rökprocessen. Tre separata parametrar är programmerbara:

  • Rökskåpets temperatur: ställ in målet för ugnens temperatur och röken kommer att försöka att hålla den här temperaturen medan den också visar den faktiska temperaturen i rökugnen.
  • Tillagningstid: ställ in tiden som du vill att röken ska värmas upp. Efter utgången tid stängs värmeelementet av.
  • Röktiden: ställ in tiden som du vill att röken fortsätter att generera rök. Det kan göras oberoende av tillagningstiden.
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt