Vi tillhandahåller många bra saker för jakt, sportskytte och fritid och mer ska det bli, välkommen in i vår webbutik eller kom gärna in i vår "lagerbutik" Gäddvägen 1, Norrtälje. (Ring gärna före så att du vet att vi är på plats)

 

Har du önskemål/förslag på några produkter du saknar här, maila oss eller ring så kan vi ta in det i vårt ordinare sortiment!

Vi vill hålla en så hög service nivå åt våra kunder som möjligt, därför är du som kund välkommen att prova och testa vårt sortiment under mörka timmar och det brukar falla in långt efter normala öppettider. Då många av våra produkter skall användas vid mörker så anser vi att du som kund också skall kunna testa vårt sortiment under samma förhållanden som du tänkt att använda dem till.

Enklast är att bara ringa så försöker vi hitta en kväll som passar för oss båda! Ring 0176-779 49

 

Vi är återförsäljare till dessa grossister:

Acreto AB - Utrustning av värme och myggprodukter

Astro Sweden AB

BRUNNGÅRD GROUP AB - Allt inom skovård till värme och halkskydd

Ölandsplast AB - Plastpåsar för alla användningsområden

Berings Optics- Mörkerutrustning

TacticalArm - Vapenmonterade lampor och lasersikten

Nimax Germany - Optisk utrustning

RUAG - Ammo

Dangate - Torn och livsmedelhantering

Light Force - Vapentillbehör -optik

Smäll - Lockmedel

Brownells - Vapendelar - laddutrustning

Followit - GPS hundpejl

MM Hunt & Forestry - Livsmedelhantering -hörselskydd - radio

Grakka - Bradley rökskåp -rökbriketter

Bright Spark - Gasolkaminer - gasolpatroner

Scandinavian Safe - Vapenskåp - nyckelskåp

Normark

Lafayette - Radio - Batterier

Prosafe

 

 

Butiken ägs och drivs av Johan Gustavsson med personal.

Lite information om mig:

Har jagat och hållit på med sportskytte sedan jag orkade lyfta en bössa, första älgen föll redan vid 12 års ålder då jag blev tilldelad en ombyggd mauser (dock preskiberat nu) Började med banskytte/fältskytte under många år för Hargs skytteförening samt luftgevär i tidig ålder. Sedan blev det ett litet glapp i tonåren men fortsatte med ban/fältskytte och lerduveskytte för Roslagens JSK och även många år i Rosersbergs JSK under ledning av min dåvarande mentor E. Alfonsson som resulterade några år med Svenska landslaget i Nordisk Trap, tror nog att vi varit på de flesta lerduvebanor i Sverige och skjutit landslagsuttagningar.

Värnplikt på I22 Kiruna som jägarsoldat med de berömda AK5:orna som faktiskt har en förbluffande god precision - Blev bataljonsmästare i fältskytte med AK5:an (öppna riktmedel) till alla prickskyttars förtret som hade AK4:or med monterade kikarsikten, resulterade i extra lång weekend med flyg hem o hyrbil på Arlanda.

Jagar gör jag så fort jag får tillfälle så jag är geneuint jaktintresserad eller som min fru utrycker det "jaktidiot"

Parallellt med Roslagens Jakt o Fritid så driver jag sedan 23 år tillbaka Glaslagarn Norrtälje (allt inom bilglas och fönster glas) och Europcar Biluthyrning i Norrtälje som vi har hos Norrbil AB i Norrtälje.

 

Det mesta som du hittar här i butiken är saker som jag själv använder under jakt / fritid och som jag varmt kan rekommendera till andra.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt