mini lanterna Mini Lanterna

Mini Lanterna

ThermaCELL® Mini Lanterna är en bordsprodukt med dubbla funktioner. Produkten har vid användningen en öppen ljuslåga motsvarande ett mindre värmeljus i ljusstyrka. Den är perfekt när du vill skapa en stämningsfull belysning samtidigt som du får ett myggskydd.

 

För modellen Mini Lanterna gäller dessutom:

* ThermaCELL® Mini Lanterna en bordsprodukt som lämpar sig utmärkt att ha på verandan, uteplatsen, balkongen, vid camping etc.

* Produkten består av dels en belysningsfunktion samt dels själva myggskyddet. Belysningen och myggskyddet aktiveras samtidigt. Belysningen är av en mindre låga som i sin tur värmer mattan med myggmedel. Lågan drivs med medföljande gaspatron. Enkel att tända med en knapp (tändstickor behövs ej).

* På grund av den öppna lågan inne i Mini Lanternan har produkten har ett ”tippskydd” som innebär att om Mini Lanternan skulle råka välta så slocknar den per automatik.

* Apparaten levereras med 8 timmars myggskydd. Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill om 12 timmar (1-pack) alternativt 48 timmar (4-pack).

* Förpackningen innehåller: 1st Mini Lanterna, 2 mattor med myggmedel och 1 gaspatron.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
1703


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt