Lykta Bordsprodukt med dubbelfunktion; Myggskydd och Belysning.

ThermaCELL® Lykta är en bordsprodukt som lämpar sig utmärkt att ha på verandan, uteplatsen, balkongen och liknande ställen. Dubbla funktioner som innebär att man kan välja mellan svag alternativ stark belysningsfunktion och/eller myggskydd.

 

För modellen Lykta gäller dessutom:

* ThermaCELL® Lykta är en bordsprodukt som lämpar sig utmärkt att ha på verandan, uteplatsen, balkongen, vid camping etc.

* Produkten består av dels en elektrisk belysningsfunktion samt dels själva myggskyddet. Belysningen och myggskyddet aktiveras enkelt antingen tillsammans eller var och en för sig.

Belysningen är av typen LED med 2 ljuslägen (starkt/svagt) och drivs med 4 st AA 1,5 Volts batterier (medföljer apparaten). Batterier av god kvalité håller i upp till 200 timmar på ljusläge LO (svagt).

* Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill om 12 timmar (1-pack) alternativt 48 timmar (4-pack).

* Förpackningen innehåller: 1st Lykta, 3 mattor med myggmedel, 1 gaspatron och 4 AA 1,5 batterier.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
1705


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt