Flir scout ts24 Flir scout ts24 Flir scout ts24 Flir scout ts24

FLIR TS 24 Standard

Den perfekta värmekameran för jakt och friluftsliv

FLIR Scout TS-24 Standard är en perfekt värmekamera för jägare. Utmärkt inom friluftsliv, viltspaning, vandring, uteliv, camping mm. Värmekameran i vattentät konstruktion (IP67) ger möjligheten att se klart och tydligt i mörker, men även i dimma, rök, regn etc.

 

Med värmekameran ser du tydligt utifrån föremålets olika temperaturer och inte från ljuset, vilket betyder att värmekameran inte är beroende av något omgivande ljus för att ge en klar och tydlig bild. Människor, djur, och olika objekt skapar alla sin egen kontrast beroende på den värme de utstrålar. Med hjälp av värmekameran ser du människor och djur tydligt nattetid i svåra förhållanden. 

 

Värmekameran är utrustad med manuell fokus, 8,3Hz och 240x180 px. Värmekameran har ett synfält på 24° x 18°, eller med tillbehöret FLIR Extender 2x lins på 12° x 9°.

 

InstAlert

Värmekameran är utrustad med InstAlert. Denna effektiva egenskap gör de varmaste områdena röda, vilket gör det mycket lätt att upptäcka djur och människor i sökaren.  

 

Vad är skillnaden mellan FLIR Scout TS-24 Standard och FLIR Scout TS-24 Pro?

Med värmekameran FLIR Scout TS-24 Pro kan du spara/lagra bilder direkt i SD-minneskortet, vilket FLIR Scout TS-24 Standard inte kan. Det medföljer dock video-kabel för att kunna streama video.

 

FLIR Scout TS-24 Standard är utrustad med Freeze Frame, vilket innebär att du kan frysa bilden i sökaren. Denna funktion finns inte i FLIR Scout TS-24 Pro. FLIR Scout TS-24 Pro har däremot 2x digital zoom, vilket FLIR Scout TS-24 Standard inte har.

 

Medföljande tillbehör

 

  • 4 x AA NiMH batterier (uppladdningsbara)
  • Laddare
  • Halsrem
  • Video kabel
  • Manual

 

 

Flir 2 års produktgaranti

Garantin gäller vid registrering hos Flir. Klicka här för registrering om 2 års produktgaranti.

 

Flir 10 års detektorgaranti

Garantin gäller vid registrering hos Flir. Klicka här för registrering om 10 års detektorgaranti.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
6003


Dokument:
attachment Snabb start
attachment Manual
Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt