flir ls64 Flir LS64 (Demo ex) RING OSS!! Flir LS64 (Demo ex) RING OSS!!

Flir LS64 (Demo ex) RING OSS!!

Den perfekta värmekameran inom brottsbekämpning

FLIR LS-64 är en perfekt värmekamera för poliser, militärer och jägare. Utmärkt inom övervakning, eftersök, räddningsuppdrag, naturobservationer mm. Värmekameran i vattentät konstruktion (IP67) ger möjligheten att se klart och tydligt i mörker, men även i dimma, rök, regn etc.

 

Med värmekameran ser du tydligt utifrån föremålets olika temperaturer och inte från ljuset, vilket betyder att värmekameran inte är beroende av något omgivande ljus för att ge en klar och tydlig bild. Människor, djur, och olika objekt skapar alla sin egen kontrast beroende på den värme de utstrålar. Med hjälp av värmekameran ser du människor och djur tydligt nattetid i svåra förhållanden.

 

Värmekameran är utrustad med 35mm fixerad fokus, 9Hz, 4x zoom och 640x480 px. Värmekameran har ett synfält på 18° x 14°.

 

InstAlert

Värmekameran är utrustad med InstAlert. Denna effektiva egenskap gör de varmaste områdena röda, vilket gör det mycket lätt att upptäcka djur och människor i sökaren.

 

Medföljande tillbehör

 

  • Handledsrem
  • USB-kabel
  • Laddare med USB-nätadapter
  • Manual
  • Mjuk transportväska

 

 

Flir 2 års produktgaranti

Garantin gäller vid registrering hos Flir. Klicka här för registrering om 2 års produktgaranti.

 

Flir 10 års detektorgaranti

Garantin gäller vid registrering hos Flir. Klicka här för registrering om 10 års detektorgaranti.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
6007


Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt