gömsle gömsle gömsle gömsle gömsle gömsle gömsle gömsle

Gömsle kamouflage Large

Ett medelstort (145x145x165cm) kamouflagegömsle av pop-up modell lämpligt för jakt och fotografering. Tältet ställs upp på mindre än en minut med perfekt resultat- inga lösa pinnar som behöver monteras. Förankringspinnar och linor ingår samt förvaringspåse med bärremmar så det kan bäras som en ryggsäck. 

Utrustat med 1 stor taklucka med dragkjedja för flyktskytte samt 11st  skjutluckor med olika storlek utrustade med både myggnät och stängbar duk med snabbfästen gör att du kan ha mycket bra överblick åt alla håll. Myggnäten har överlappande öppning som gör att vapnet eller kameran kan stickas ut med nätet på plats. Luckorna fälls in när de öppnas. Fördelarna med ett bra gömsle är många, du kan enklare välja en placering där du ser bra åt alla håll, inga rörelser syns ut så du kan i stort sett röra dig obehindrat utan att röja dig, du slipper regn, vind, mygg etc. Kubmodellen gör att tältduken spänns mycket bra och inte fladdrar eller låter i vinden. Tältets storlek gör att kondens inte är något problem när det blir kallare ute.  

Tillverkat av stark corduraväv med gummerad insida, helt vatten och vindtätt.  Storleken gör att man kan sitta mer än en person i och ändå ha bra plats för utrustning och att röra sig. Är man själv kan man sova om man ligger från diagonalt.  

Fungerar även utmärkt som gömsle för fågelskådning, fotografering osv.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
905


Recensioner
stabilt och bra gömlse, lätt att sätta upp
Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt