Gömsle camouflage Z-aim Maxi Gömsle camouflage Z-aim Maxi Gömsle camouflage Z-aim Maxi Gömsle camouflage Z-aim Maxi Gömsle camouflage Z-aim Maxi Gömsle camouflage Z-aim Maxi Gömsle camouflage Z-aim Maxi

Gömsle camouflage Z-aim Maxi

Stort gömsle med löv camouflagenät utvändigt över camouflagetyg-ställs upp på mindre än 1 minut.

Storlek: 180 x 180 x 210cm.

Enklare än så här blir det inte att helt gömma sig själv, kraftigt reducera spridning av vittring, komma bort från irriterande mygg, slippa regn och blåst och dessutom välja den placering som man vill.

Att kliva in i tältet ger en riktig ah-upplevelse, helt grymt och i kombination med den otroligt enkla uppställning med perfekt resultat så är det inget att fundera över- jakten blir effektivare och roligare på alla sätt.

Modellen har allt, två stora skjutluckor i taket för flyktskytte på fågel och hela 11 stycken skjutgluggar i väggarna med olika höjd och storlek.

Varje lucka kan stängas valfritt med myggnät eller camouflagetyg. Alla myggnäten har överlappande delning på mitten så att vapnet lätt kan stickas ut, kardborre runt om.

Tygluckorna har glasfiberstång och snabbfästen i övre kant som gör att de stänger bra och är lätta att öppna.

Det utvändiga löv camouflagenätet kan efter behov klippas upp som man vill utan att det fransar sig.

Löv camouflagenätet hindrar effektivt insyn utan att hindra sikten ut. Lämpligt för alla typer av vakjakt på vildsvin, rådjur, hjort, räv eller som fotogömsle.

Den väl tilltagna storleken gör att du kan ställa dig och sträck på benen, sitta bekvämt än om man är fyra personer, sova över bekvämt med utrustning invändigt.

Marknadens absolut bästa gömsle för jakt och fotografering.

Duken är vatten och vindtät Cordura som är gummibelagd på insidan.

Levereras med markpinnar, linor, förvaringspåse i kamouflage med bärremmar.

Att ställa upp tältet går mycket snabbt, pop up- inga pinnar etc som skall sättas ihop, bara vik upp och dra.

Fungerar även utmärkt som gömsle för fågelskådning, fotografering osv.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
903


Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt