Genesys CO-X PG eller Photonis tuber. Frontmonterade

Den nya generationen av Genesys frontmonterade har nu kommit!

CO-X finns i

Premium Grade eller

Photonis tuber 1451

XD-4

XR-5

Välj tub ovan.

 

Genesys CO-X konverterar ditt kikarsikte till ett mycket bra mörkersikte med samma precision som du skjuter på dagen. Monteringen av Genesys CO-X påverkar inte inskjutningen så du kan skjuta som vanligt. Den monteras enkelt och snabbt framför ditt vanliga sikte på några sekunder och låter dig ha samma ögonavstånd osv, om du har belyst riktmedel eller vanligt kors så använder du det som vanligt.


Fjärrkontrollen kan du placera var som helst på vapnet för för en enklare aktivering. Rekommenderad förstoring att använda på ditt kikarsikte är 6-10X, om du använder större förstoring så blir bilden bara lite gryningare så max förstoring brukar vara 8X för att få en bra bild men det beror naturligtvis på kvalitén på just ditt kikarsikte!

 

Det som är fördelen med CO-X är att den ställer in automatisk (gain) ljusstyrkan så att du alltid får en så bra bild som möjligt under alla ljusförhållanden.

 

Vi kan lova att du inte blir besviken på denna modell, alla enheter som vi säljer har handplockade bildförstärkartuber för att få högsta kvalité på bilden.

 

Varje Genesys CO-X levereras med:

* Väska

* IR lampa

* Batterier

* Monteringsskenor

* Linsskydd

* Trådlös fjärrkontakt

* Weaverfäste

* Weaverfäste för kikartub (för tex IR lampan)

* Ögonmussla

* Valfri adapter för siktet.

 

Ytterligare adapters går att beställa extra om du vill använda den på flera vapen. Alltså ett komplett kit och inga fler kostnader för tillbehör som inte ingår!

 

Specifikation:

Upplösning --60 lp/mm

Förstoring 1X

Bildvinkel 12,6 grader

Vikt 690g

IR Monteringsbar

Batteri CR123A

Batteritid 60h-CR123 3V / 30h AA 1.5V

Fokusering 10m till oändligt

Dimensioner 180x80x80

Vattentät 10m / 30 min

Garanti 2 år

Vid beställning, uppge ditt kikarsiktes yttre objektivdiameter så att du får rätt adapter. Vi är distributör till en av Europas största återförsäljare och tillverkare för Genesys. Vi kan naturligtvis tillhandahålla hela deras utbud, dock med ca 2-3 veckors leveranstid. Vi har dock funnit efter 7 års praktiskt användande av frontmonterade nattsikten så är det en optimal lösning för svenskt bruk. Vi kommer därför att lagerhålla denna unika nattsiktes modul. Vi har naturligtvis även demo exemplar så du är välkommen att ta med ditt eget vapen för provskjutning. För att ge er bästa service så har vi även öppet kvällstid efter överenskommelse, välkommen att boka tid för en provskjutning eller demo.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
1310-1


Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt