Foderspridare

Foderspridare Z-aim Maxi och Z-aim Spin

Vårt senaste tillskott av foderspridare som klarar att arbeta som huvudspridare med större fodergivor flera gånger per dag.

Spridaren har ett smart yttre skal av kraftig UV-beständig plast som gör alla hantering simpelt enkel. Skalet är helt vattentätt samtidigt som det gör digitaltimern och batteriet lätt tillgängliga.

Spridarens inre chassie samt fästarmar är tillverkat helt av metall vilket gör spridaren mycket stabil och hållbar. Spridarens kastartallrik är tillverkad av aluminium och utrustad med vippluckor som hindra foder att rinna ut och fåglar etc att komma åt fodret.

Foderspridaren Z-aim Spin levereras som standard utan solcellspanel och fjärrkontroll. Spridarens avancerade digitala timer är förberedd för inkoppling av solcellspanel och fjärrkontroll, dessa tillbehör kan i efterhand köpas till separat om man vill uppgradera. Z-aim Spin är lika tillförlitlig och har samma kraftfulla spridarkapacitet som våra övriga modeller. Samma beprövade starka motor, samma väl beprövade digitaltimer, samma fina spridartallrik. Skillnaden är att delar av skalet är tillverkat i UV-beständig plast, alla bärande detaljer är självklart tillverkade av metall. Skalets konstruktion är mycket välgenomtänkt för högsta användarvänlighet samt vattentäthet.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt