VÄRME Sulor / Västar / Handskar / Strumpor / Kamin

ThermaCELL®Heated Insoles gör det möjligt att alltid vara varm om fötterna oavsett om du jagar, åker skidor, pulsar i snön eller sitter still på isen. Allting i ett, inga sladdar att trassla in sig i. Något man alltid trott har varit omöjligt är nu möjligt! Frusna tår är ett minne blott.

Det smarta med dessa värmesulor är att när du stoppar ned dem i stövlarna så är de på standby läge, när du sedan känner att det börjar bli kallt om fötterna så sätter du på dem med fjärrkontrollen. Om du sedan börjar gå och får upp värmen i kroppen så stänger du av dem bara.

Batteri tiden blir då rejält förlängd på det viset.

 

Nevercold  Värmevästar / Värmehandskar / Värmevantar är en ny serie av produkter vi tagit hem, kvalitén är utöver det vanliga - Riktig Proffskvalité.

Handskarna och vantarna är helt fantastiska för oss som har lite halvtaskig cirkulation i fingrarna och de med kombination av västen samt sulorna så behöver du aldrig frysa!

 

Z-aim´s värmekamin Polar´n är lika enkel som den ser ut - bara att fylla på med grillbriketter eller grillkol o tända.. Eller använd den med Cozy spritpatroner.

 

Z-aim´s Cozy som gör det  ännu enklare att använda kaminen i jakttorn med god syretillförsel.

 

Springyard AntiFreezers värmesortiment av vantar, sulor och strumpor. Uppladdningsbara lithium batterier finns som tillval.

ThermoSoles är en väldigt tunn sula som passar bra i slalompjäxor där det inte finns plats för de lite tjockare Nevercoldsulorna

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt