FLIR Scout II 240 flir scout PS24 flir scout PS24 flir scout PS24 flir scout PS24 FLIR Scout II 240 FLIR Scout II 240 FLIR Scout II 240 FLIR Scout II 240

FLIR Scout II 240

19 990 kr
Finns i lager
Ring oss för lagersaldo!
.
Ring oss för lagersaldo!
Produktbeskrivning:

Den perfekta värmekameran för jakt och friluftsliv

FLIR Scout II 240 (tidigare modellnamn PS-24) är en perfekt värmekamera för jägare. Utmärkt inom friluftsliv, viltspaning, vandring, uteliv, camping mm. Värmekameran i vattentät konstruktion (IP67) ger möjligheten att se klart och tydligt i mörker, men även i dimma, rök, regn etc.

 

Med värmekameran ser du tydligt utifrån föremålets olika temperaturer och inte från ljuset, vilket betyder att värmekameran inte är beroende av något omgivande ljus för att ge en klar och tydlig bild. Människor, djur, och olika objekt skapar alla sin egen kontrast beroende på den värme de utstrålar. Med hjälp av värmekameran ser du människor och djur tydligt nattetid i svåra förhållanden.


Alla versioner av FLIR Scout PS-Serien kommer med en unik InstAlert. Denna egenskap gör de varmaste områdena tydligt röda, vilket gör det lätt att upptäcka djur, eller människor i sökaren.

FLIR PS kommer med en liten LED lampa i fronten på enheten, som kan lysa upp ett mindre område. FLIR Scout PS-Serien är robust och en extremt lätt. Dessa värmekameror är idealiska för en mängd olika aktiviteter, såsom, jakt, vandring, uteliv, camping, eftersök, etc.

Enheterna är IP67 vattensäkrade och klarar alla förhållanden.

Ergonomisk och enkel att använda.

FLIR Scout PS kontrolleras enkelt med 4 knappar på ovansidan av enheten, placerade så att de lätt kan hanteras med 1 hand.

FLIR Scout PS-Serien har ca 5 timmars kontinuerlig batteritid eller 120 timmars standby läge med inbyggt lithiumbatteri.

 

Flir 2 års produktgaranti

Garantin gäller vid registrering hos Flir. Klicka här för registrering om 2 års produktgaranti.

 

Flir 10 års detektorgaranti

Garantin gäller vid registrering hos Flir. Klicka här för registrering om 10 års detektorgaranti.

 

Vad är termografi?

Termografi - en metod att registrera IR-strålning och omvandla den till en värmebild

 

Termografi, även kallad värmefotografering, är en metod där man omvandlar ett objekts IR-strålning till en synlig värmebild. Vid termografering används en så kallad värmekamera som registrerar infrarött ljus för att "se" och "mäta" den infraröda strålning som ett objekt avger. Värme eller infraröd energi är ljus som inte är synligt eftersom våglängden är för lång för att upptäckas av det mänskliga ögat. Den infraröda strålningen är en del av det elektromagnetiska spektrum som vi upplever som värme. Till skillnad från vanligt ljus avger allting som är varmare än absoluta nollpunkten värme i infrarött ljus. Även mycket kalla objekt, till exempel isbitar, avger infraröd energi.

FLIR Scout PS-24 gör det möjligt för dig att se även i gryning, skymning och även i totalt mörker. Du kan upptäcka varmblodiga djur, leta skadat vilt. Du kan också använda dig av FLIR Scout PS för att se genom rök, dimma, snö. Det är också lätt att upptäcka vilt som står bakom vegetation såsom sly och salix osv.

FLIR är en av de ledande tillverkarna inom termografi.

 Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt